Јавна расправа по предлогот за општинската Програма за култура за 2019 година

22 Ное 2018
143 пати

Општина Кочани преку Одделението за јавни дејности, в петок, на 23 ноември 2018 г. со почеток во 19 ч.

организира јавна расправа по предлогот на општинската Програма за култура за 2019 година.
Заради поголема транспрентност и вклученост на јавноста, Општина Кочани ги повикува заинтересираните граѓани и здруженија да се вклучат во расправата за креирање на Програмата за култура за идната година.
Настанот ќе се одржи во Салата на Советот на Општина Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.