Промоција на „Развојните фази на играорните ансамбли во Кочанско Поле“

04 Окт 2018
288 пати

В петок, на 5 октомври, во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во Кочани ќе биде промовирано делото

„Развојните фази на играорните ансамбли во Кочанско Поле“ од Жаклина Стојчева Јорданова.
Промотори се проф. д-р Родна Величковска и проф. д-р Владимир Јаневски.
Почеток 19, 30 ч. Издавањето на делото е поддржано со средства од Програмата за култура на Општина Кочани за 2018 г.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.