„До последен здив“ на Пешева пред публиката во Кочани

21 Јун 2018
394 пати

Промоцијата на романот "До последен здив" од автор Анче Пешева ќе се одржи на 2 јуни во ЦК „Бели мугри“.


Книгата што ќе се промовира, а чиј автор е младата (31) струмичанка, е роман кој читателите ги учи на љубов без предрасуди, без стеги, на љубов која е посилна од сѐ.
Рецeзент на романот е Лихвицев Симеон, промотор ќе биде Славица Цветкова.

Пешева досега има објавен неколку дела : “Дно“ (роман 2013г,) , потоа “Во трка со времето“ (поезија, електронско издание-Македоника 2015г,), “Дрво без корен“ (автобиографски роман, Македонска реч, 2016,). “До последен здив“ е трет роман на Анче Пешева.
Промоцијата која ќе се одржи во Националната установа во Кочани на 2 јуни (сабота),започнува во 18 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.