Акција за отстранување на времени објекти

12 Мај 2018
1530 пати

Општина Кочани ги известува сопствениците на времени објекти (бараки, трафики) коишто не се

функционални, дека до 30 мај 2018 г. тече акција за нивно отстранување.
Кај сите вакви објекти што нема да бидат отстранети, ќе интервенира градежната инспекција, а трошоците за нивно уривање ќе бидат на товар на сопствениците.

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.