В четврток во „Бели мугри“ – Книжевен портрет на Давидовска

09 Мај 2018
294 пати

На 10. 05. 2018 (четврток) во Фоајето 2 на ЦК „Бели мугри“ ќе се презентира книжевниот портрет

на Љубинка Давидовска, авторка, една од најзначајните меѓу роднокрајните.
Портретот на Давидовска е дел од проектот „Поезијата – повод и причина“, со кој Националната установа од Кочани го одбележува своето петтдецениско работење

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.