Започнуваат „Ѓурѓовденските обичаи“

04 Мај 2018
346 пати

Денеска и утре, 4 и 5 мај 2018 г., во Оризари ќе се одржат настаните од манифестацијата „Ѓурѓовденски обичаи“,

што ја организира ФА „Љупчо Сантов“ од Оризари.
На отворањето, во 18:30 ч. во салата на Домот на културата во Оризари ќе присуствува и градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.