Денеска – Патронен празник на СОУ „Гошо Викентиев“

19 Апр 2018
388 пати

По повод 19 април, патрониот празник на СОУ „Гошо Викентиев“ - Кочани, денеска во 10 ч. пред бистата

на патронот во училиштето ќе биде положено свежо цвеќе, а во 10:30 ч. ќе се одржи кратка програма во холот на училиштето.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.