Изложба на фотографии од Ченто

11 Апр 2018
265 пати

Во Националната установа - Центар за култура "Бели мугри" - Кочани во четврток 12.04.2018 год. во Салон

фоаје 2, со почеток од 12 часот ќе биде отворена Изложбата "Ченто", биографија низ фотографии, автор: Рубинчо Белчевски

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.