Во Библиотеката „Искра“ - Заедно на Св. Трифун и Валентин

14 Фев 2018
353 пати

ЈОУ БИБЛИОТЕКА „ИСКРА“  и ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ „КОПНЕЖ“ повикуваат на заедничко чествување

на празниците

Св. Трифун и Св. Валентин

14. 02. 2018 г (sreda), 12,00 ч., ЈОУБ „Искра“ – Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.