На 5-ти февруари: Промоција на „Траги во времето“ од Герасимов

04 Фев 2018
356 пати

Промоција на книгата "Траги во времето" од Киро Герасимов ќе се одржи на 5. февруари во ЦК „Бели мугри“. Станува збор за библиографија

на роднокрајниот автор и новинар, Киро Герасимов
Настанот е закажан за 18. часот во Салон фоаје 2 на Националната устанува од Кочани и е дел од одбележувањето на јубилејот – 50 години постоење на „Бели мугри“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.