ЦК „Бели мугри“ - На 25 јануари претстава на Трајче Кацаров

23 Јан 2018
325 пати

25.01.2018.ГОД . ( четврток, 11 и 12 часот ) „Сцена “ ,


Влезница: 50 денари

Гостување на 

ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА
ЕНЦИ-МЕНЦИ ОДДЕЛЕНЦИ
НУЦК “АЦО ШОПОВ ” - ШТИП
АВТОРСКИ ПРОЕКТ НА: ТРАЈЧЕ КАЦАРОВ
ИГРААТ: АНА МАРКОВСКА, ТАЊА МИТЕВА, РОСАНА БАДЕВА, КРИСТИНА ЛАЗОВА, СОЊА ПИЛАТОВА, БОРЧЕ МАНЕВ, СТЕФАН МИХОВ, ЈАКОВ ТРАЈАНОВ И ТРАЈЧЕ ЈОВАНОВ.

КОРЕОГРАФИЈА: БЛАГОЈ ЏОЏЕВ

МУЗИКА И МУЗИЧКА ИЛУСТРАЦИЈА: ЕФТИМИЈА ЈОВАНОВА

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.