Библиотека „Искра“ - Изложба на творби од програмата „Книгата патува во домот на секое дете“

23 Дек 2017
477 пати

ЈОУ Библиотека „Искра“ организира изложба на творби работени како дел од проект – програмата

„Кигата патува во домот на секое дете“, чиј координатор е Магдалена Кочовска Салтирова.
Изложбата е закажана за 26 декември во 10 часот во просториите на општинската установа во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.