УЧЕСТВО НА УЧЕНИЦИ ОД ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ НА VIII МЕЃУНАРОДЕН НАТПРЕВАР – КАМЕРНА МУЗИКА КАВАДАРЦИ

05 Дек 2017
513 пати

* Горица Јанева и Никола Илиев– виолина и пијано - ПРВА НАГРАДА


(наст. Кирчо Крстев и Марија Лазарова)
* Ања Цесар и Сара Таковска- пијано четирирачно - ПРВА НАГРАДА
(наст. Марија Лазарова)
* Илина и Љупка Карајанкови- пијано четирирачно - ПРВА НАГРАДА
(наст. Марија Лазарова)
* Сандра Јорданов и Миа Михаилов- пијано четирирачно - ПРВА НАГРАДА (наст. Драгана Карова Ангелова и Дејан Стојанов)
* Јана Филипова и Илијана Стојилкова- пијано четирирачно-ПРВА НАГРАДА
(наст. Оливер Стоименов)
* Иван Ристиќ и Јован Филипов - пијано четирирачно - ВТОРА НАГРАДА (наст. Марија Лазарова и Оливер Стоименов)
* Бојана Николова, Катерина Ајтовска и Јована Крстовска -трио виолини и пијано - ВТОРА НАГРАДА (наст. Марија Лазарова)

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.