ПОКАНА ЗА ОТВОРАЊЕ ИЗЛОЖБА

25 Сеп 2017
630 пати

Утре 26.09.2017год.(Вторник)19:00ч, салон фоаје 1

во НУЦК "Бели мугри "- Кочани, ќе биде отворена изложбата на учениците од Училиштето за цртање и сликање на тема: "Цвеќе" - техника:акварел. Оваа изложба е во склоп на Културната Манифестација ДЕНОВИ НА КОЧАНСКИОТ ОРИЗ 2017ГОДИНА. - ОПШТИНА КОЧАНИ. ПОВЕЛЕТЕ! Со почит, НУЦК "Бели мугри" - Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.