ЦК „Бели мугри“

07 Авг 2017
712 пати

Почитувани, автори од областа на културата, здруженија на граѓани, асоцијации, чадор-организации

и неформални групи, ве информираме дека во тек е КОНКУРС за учество во финансирање проект од национален интерес во културата, манифестација " Нов културен бран "2017 година. Националната установа ЦК " Бели мугри " - Кочани, ви се нуди како една од можните локации за реализирање на вашите предлог - проекти.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.