Настани за 11 јули

11 Јул 2017
569 пати

Вторник, 11 јули


10.00 ч. – Прием на ученици од ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани – наградени на државни и на меѓународни натпревари – Сала на Советот на Општина Кочани
11.00 ч. – Изложба на дела од Ликовната колонија „Св. Пантелејмон“ – Фоаје на НУ Центар за култура „Бели мугри“ – Кочани
19.00 ч. – Духовна академија – НУ Центар за култура „Бели мугри“ – Кочани
21.30 ч. – Џез-концерт на Тони Китановски Трио – Летна сцена НУ Центар за култура „Бели мугри“ – Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.