Во Библиотеката „Искра“ – Промоција на „Црвената боја“

13 Јун 2017
497 пати

Утре, 14 јуни, во 13 ч. во просториите на Библиотеката „Искра“ во Кочани ќе биде промовирана

поетската збирка „Црвената боја на љубовта“ од Габриела Костадинова од Пехчево. За делото и за поетесата ќе зборуваат Љупка Стоименова, Вера Анастасова и Нада Симовска.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.