На 7 јуни - Концерт на Тамара Лазарова

06 Јун 2017
423 пати

В среда, 7 јуни, во 19:30 ч. во ОМУ „Ристо Јуруков“ во Кочани, рецитал на флејта ќе приреди Тамара Лазарова, ученичка

во ДМУЦ „Сергеј Михајлов“ од Штип, во класата на проф. Елена Мирасчиева. Лазарова ќе настапи во пијано-придружба на Драгана Карова, проф. во ОМУ „Ристо Јуруков“. Гостинка е Марија Стојанова на пијано.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.