Вечерва - Во „Искра“ промоција на „Неспокоен копнеж“

06 Јун 2017
344 пати

Во вторник, на 6 јуни во 19 ч., во просториите на Библиотеката „Искра“ во Кочани ќе биде промовирана

стихозборката „Неспокоен копнеж“ од свештеникот Петре Ампов.
Промотор и рецензент на книгата е Аника Илијевска Ѓорѓиева. Авторот на книгата и Библиотеката „Искра“ ве покануваат на промоцијата.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.