Положување цвеќе на споменикот на браќата Кирил и Методиј

22 Мај 2017
468 пати

Утре, 23 мај во 12 ч. делегации од Сојузот на борците од НОВ - Кочани и од Општина Кочани ќе положат

свежо цвеќе на споменикот на сесловенските просветители, светите браќа Кирил и Методиј, во дворот на ОУ „Св. Кирил и Методиј“.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.