Црвен крст на Македонија - Денеска хуманитарна изложба

30 Мар 2017
478 пати

Во рамките на ПХВ програмата- проект којшто се имплементира во сите општински организации на Црвениот крст во РМ, утре, 30 март 2017 г. пред

Центарот за култура „Бели мугри“ ќе се одржи хуманитарна изложба, односно продажба на рачни изработки. Изложбата ќе биде отворена од 12:30 до 18:30 часот . За да се реализира оваа изложба и продажба, локални уметници-сликари од градот Кочани донираа свои лични дела. Финансиските средства што ќе се соберат од оваа изложба ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.