Донева донираше книги за библиотеката на „Малина Попиванова“

28 Мар 2017
1217 пати

Професорот по Македонски јазик и литература Љубинка Донева донираше повеќе од сто примероци на книги

од својата домашна библиотека за училишната библиотека во ОУ ,, Малина Попиванова“ од Кочани . „Благодарност до почитуваниот професор за внаминието .Со оваа донација фондот на книги во училишната библиотека се зголемува во континуитет“ , стои во соопштението на ОУ „Малина Попиванова“.

Оценете ја оваа вест
(3 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.