За ослободувањето на Кочани - Бела ноќ

06 Сеп 2016
1120 пати

Центарот за култура „Бели мугри“ во соработка со Општина Кочани организира Бела ноќ,

со низа културни содржини во чест на претстојните празници.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.