Концерт на Trio musika viva

25 Фев 2016
1089 пати

Во ДК Тошо Арсов во Виница вечерва че се одржи концерт на класична музика.

Повеќе информации од плакатот

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.