ЗАНИМЛИВОСТИ

Во „Аква“ за викендот

17 Јул 2015
1395 пати
Следува богат со забава викенд во дискотеката „Аква“: петок 17. јули 21:00 часот Aqua Summer Band - Дискотека „Аква“,
По деновите исполнети со забава и добивки во Кратово, Прилеп и Кочани , промотивниот караван на Државна лотарија на Македонија „ЛЕТО ВО 7 МА БРЗИНА“ го продолжи својот пат кон Битола.

Лето во 7-ма брзина

03 Јул 2015
1346 пати
Низ Македонија започна промотивниот караван на Државна лотарија на Македонија под името ЛЕТО ВО 7МА БРЗИНА.
Посакуваната премија 7ка од играта НовоЛото 7/34, го обележа 50то коло кое се реализираше
Празничното Првомајско  расположение и раздвиженост во Капитол Мол во Скопје беа
Откако заврши промоцијата на неговата книга „Насликано време“, вчера во Библиотеката „Искра“ во Кочани, авторот
Под маски и мотото „Ајде да се насмееме “ Општина Чешиново Облешево го одбележа
По повод Денот на шегата, на Летната сцена на Центарот за култура „Бели мугри“ се одржа традиционалната „Априлијада“.

„Априлијада 2015“

31 Мар 2015
1474 пати
По повод Денот на шегата - 1 Април, Одделението за јавни дејности во Општина Кочани
„Казна од 100 евра за непрописно паркирање + објава на Facebook + Гратис прислушкување“ гласи содржината

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.