ЗАНИМЛИВОСТИ

По објавувањето на извештајот од 71 коло на НовоЛото, во просториите на Државна лотарија на Македонија,
Посакуваната премија 7ка од играта НовоЛото 7/34, го обележа 71то коло кое се реализираше вчера – на 05.09.2015, а беше емитувано
На Илинден во продажното место Вагабонд во Битола на Широк Сокак е освоена премија од 500.000 денари на инстант лозот Детелинка. Нашиот добитник, со кој се запознавме вчераутро
Вчера, дневната жега пред Капитол Мол дополнително ја вжешти атрактивниот автомобил Голф7 кој од вчераутр на платото
Караванот на Државна лотарија на Македонија под името Лето во 7-ма Брзина, веќе еден месец низ Македонија е во потрага по добитник на премија Голф 7 од инстант лозот 7-ма Брзина.

Во „Аква“ за викендот

17 Јул 2015
1377 пати
Следува богат со забава викенд во дискотеката „Аква“: петок 17. јули 21:00 часот Aqua Summer Band - Дискотека „Аква“,
По деновите исполнети со забава и добивки во Кратово, Прилеп и Кочани , промотивниот караван на Државна лотарија на Македонија „ЛЕТО ВО 7 МА БРЗИНА“ го продолжи својот пат кон Битола.

Лето во 7-ма брзина

03 Јул 2015
1321 пати
Низ Македонија започна промотивниот караван на Државна лотарија на Македонија под името ЛЕТО ВО 7МА БРЗИНА.
Посакуваната премија 7ка од играта НовоЛото 7/34, го обележа 50то коло кое се реализираше
Празничното Првомајско  расположение и раздвиженост во Капитол Мол во Скопје беа

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.