ЗАНИМЛИВОСТИ

Од денес, петок (29.03.2019 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, нови серии од
Од 01.11.2018 година Државна лотарија на Македонија го пласираше инстант лозот БИДИ ВИП - ВОЗИ ЏИП во
Понеделнички (11.03.2019) Државна лотарија на Македонија ја посетија млади весели луѓе, кои со себе донесоа
05.03.2019. Државна лотарија на Македонија ја најавува најновата возбуда наменета за играчите на инстант
Деветото коло на НовоЛото 7/34 одржано на 30.01.2019 година донесе добивка од 6 погодоци
Инстант лозот БИДИ ВИП – ВОЗИ ЏИП израдува уште еден добитник и уште еден Кавадарчанец, кој својот
Денес (15.01.2019) пред среќното место на Државна лотарија на Македонија кое се наоѓа во Капитол Мол доделивме уште еден од 10те автомобили Jeep Compass
Во исчекување на седумката во играта на среќа на НовоЛото 7/34 која веќе изнесува над 13 милиони денари,
Од 01.11.2018 година Државна лотарија на Македонија го пласираше инстант лозот БИДИ ВИП - ВОЗИ ЏИП
В сабота, на 23 јуни 2018 г., на Големиот паркинг кај Трговскиот центар во Кочани ќе се одржи Изложба

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.