НовоЛото 7/34 добивка вредна над 500.000 денари во Ресен

11 Јан 2019
178 пати

Во исчекување на седумката во играта на среќа на НовоЛото 7/34 која веќе изнесува над 13 милиони денари,

3тото коло во оваа 2019 година донесе добивка 6+1, вредна 585.906,00 денари.
Добитната комбинација е уплатена во Ресен , во продажното место СИМ Комерц. Среќниот добитник одиграл 4 комбинации по 7 броеви , а добитна е првата комбинација на уплатата која му донесе добивка вредна 585.906,00 денари .
Среќниот добитник го очекуваме во просториите на Државна лотарија на Македонија, да ни ја раскаже својата среќна приказна и да ја подигне својата вредна добивка.
Не заборавајте да ги одиграте своите среќни НовоЛото броеви и очекувајте вредни парични добивки, од кои највредната , седумката носи над 13 милиони денари. Но, не заборавајте да уплатите и Џокер број , каде главната премија за 6 погодоци изнесува над 3 милиони денари.

За добро!
Државна лотарија на Македонија

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.