Од Кочани, Киа спортажот замина за Македонска Каменица

06 Апр 2018
1942 пати

Втората серија на инстант лозот АВАНТУРА на Државна лотарија на Македонија донесе уште една

премија , овој пат во Кочани.
Автомобилот KIA SPORTAGE е изгребан на продажното место Тобако центар „Анафил“ во Кочани. Среќниот добитник е од Македонска Каменица
Вчера му беа врачени кључевите од Маријана Станојковска.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.