Виц на месецот - Како во Кочани жените чуваат паркинг за мажите...

19 Апр 2017
2477 пати

Една жена легнала на улицата во Кочани. Притрчало едно момче и ја прашало: „Извинете Госпоѓо,

да не ви се слоши, како можам да ви помогнам“?. „Не фала“, одговорила жената, „не ми е ништо, само му чувам паркинг на мажот ми“. 

Оценете ја оваа вест
(6 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.