Нова АВАНТУРА со Државна Лотарија и KIA SPORTAGE во ПРИЛЕП

03 Фев 2017
728 пати

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија , ја продолжува својата АВАНТУРА , овој пат во

Прилеп. Среќниот добитник Марјан Ѓорѓијоски низ улиците на Прилеп ќе го вози својот нов автомобил КIA SPORTAGE.
Марјан е еден од упорните трагачи по среќата и добивките во инстант лотаријата , и секојдневно гребе по неколку инстант лоза. Овој пат се упатил во Среќното место АЈ НИКА во Прилеп и купил два инстант лоза. Златната рипка не му донела позначајна добивка , но АВАНТУРА-та била среќна за него. Откако ги открил трите симболи со автомобил КИА , му станало јасно дека набргу ќе вози нов автомобил .
Вчера , во Прилеп, Државна лотарија на Македонија , му ги врачи и клучевите , а тој заедно со своето семејство и пријатели се израдува на добивката и замина со нов автомобил.
Инаку , инстант лозот Авантура во фондот на добивки нуди 10 (десет) автомобили Kia Sportage и парични добивки до 50.000,00 денари., а секој трет лоз е добитен.
Играчите на инстант лозот Авантура за само 60 денари имаат можност да добијат автомобил Kia Sportage, со сите платени давачки.
Не пропуштајте ја шансата за добивка. Впуштете се во ‘Авантура’ и изгребете Kia Sportage!


ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЗА ДОБРО !

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.