Рекордна премија за седумка во НовоЛото 7/34 освоена во Скопје

10 Окт 2016
525 пати

81-то коло на НовоЛото 7/34 , одржано на 08.10.2016 ја донесе до сега најголемата премија за седумка вредна

27.503.930,00 денари или над 440.000 евра . Извлечените броеви во ова коло беа среќни за играч кој своите среќни броеви ги уплатил во Скопје, во за него Среќното Место Р.Е.Ида, во Скопје. Играчот кој изиграл 10 комбинации за НовоЛото , и секако не ја заборавил и дополнителната игра Џокер, уплатил вкупно 220 ,00 денари и стигна до најголемата премија од постоењето на Државна лотарија на Македонија. Ова е прва седумка во оваа година, но 13-та од постоењето на Државна лотарија на Македонија и воедно највредната до сега . Ова 81 коло донесе уште и две шестки вредни 86.000 денари и многу помали добивки.
Среќните добитници ги очекуваме во Државна лотарија на Македонија , а нивните среќни приказни ќе ги споделиме и со вас.
Фондот за седумка од наредното 82 коло, повторно ќе биде 6.000.000 денари, сумата која ја гарантира Државна лотарија на Македонија , но не заборавајте да ја играте и дополнителната игра Џокер , бидејќи само КОЈ ИГРА ТОЈ И ДОБИВА.

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЗА ДОБРО !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.