ЕКОНОМИЈА

...за онлај работа и достава на продукти од маркети, аптеки, достава на храна од ресторани и такси
Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на
Од ноќеска во два часот по полноќ почнува летното сметање на времето. Стрелките на часовникот ќе се поместат
Министерството за животна средина и просторно планирање даде препораки како да се управува со
Наместо четири, јавниот градски превоз во Кочани се намалува на две поаѓања во текот на денот – во
Испразнети улици, Градски трговски центар без луѓе, без работа, без случувања. Граѓаните на Кочани доследно
На 20 (денеска) и 21 март 2020 г. (петок и сабота), во периодот од 9 до 15 ч., повторно ќе биде затворена
Согласно препораките на Владата, , општина Виница во координација со инспекциските органи и кризниот штаб, денес донесе Одлука , утрешниот пазарен
Извршниот директор на фабриката, Јулијан Даскалов, видно задоволен од перформансите на новата