1. И оваа недела 23-ти јули уживајте во звукот на морските бранови во комбинација со ладен пијалок,

Конечно во Македонија доаѓа најдобриот бенд за 2016 година во Србија „Лексингтон“. Бендот

АД „Водостопанство“ на Република Македонија, Подружница „Брегалница“ Кочани Ве известува

По долгогодишна пауза во 2012 година со помош на Општина Кочани организиравме детска

Почитувани!!! Искористете го летниот промотивен период. Презентирајте го својот бизнис, пред пошироката јавност, по цени пониски за 50%, во

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ВО ЛЕТНИОТ ПЕРИОД АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ

И ова лето, започнувајки од 11-ти јуни Либеро Травел и Белдона ве водат на еднодневно капење на

На платото пред Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани се одржа ликовен перформанс со наслов „Здивот на летото“. Деветтемина членови

Во рамките на манифестацијата „Топол културен бран“ во Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани концерт одржа гудачкиот квартет „Вива стрингс“ од Скопје. Класичниот

Страница 1 од 11

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.