Исполнете го вашиот сон за нов дом

Буквално се за вашиот дом. Најголем асортиман на производи за хигиена во градот, по

Најголем асортиман на производи за хигиена во градот по дисконтни цени

Се купува нива поголема од 2 декари во непосредна близина на оранжериите или по должината

Нема повеќе размислување и трошење енергија како да ја исушите вашата облека во зимски

Неверојатни Black Friday попусти од 20% до 50% на целиот асортиман во Sport Reality

МЛАДОСТ, пекарска фирма со 30 – ет годишна традиција и искуство

Страница 1 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.