Националната установа - Центар за култура "Бели мугри " - Кочани има чест и задоволство да Ви

На традиционалниот Еко самит кој се одржа на ден 10.11.2017 год во конкуренција на над 300 основни

Курсеви со различен интензитет за сите возрасти по англиски, германски, италијански, француски и шпански јазик

Академската година ќе започне многу брзо, а за студентите од другите градови, надвор од Скопје, плус

Резултатите од спроведениот проект „Подобрување на учеството на помалите заедници на локално ниво“

Денеска во 12 ч. ОМУ „Ристо Јуруков“ - Кочани ќе ги претстави наградените ученици на 7. Меѓународен

Брендор Ладна трета година по ред ги испраќа во Дизниленд двајцата најталентирани меѓу младите

Центарот за култура „Бели Мугри“ во Кочани за миг го претворивме во „Бродвеј“. Патувавме низ времето со најдобрите безвременски хитови,

В среда, 7 јуни, во 19:30 ч. во ОМУ „Ристо Јуруков“ во Кочани, рецитал на флејта ќе приреди Тамара Лазарова, ученичка

В среда, на 7 јуни во 10:30 часот во Спортската сала „Никола Карев“ во Кочани ќе бидат

Страница 1 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.