Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести, за спроведување на превентивна систематска дезинсекција на територијата на Општина Кочани, како

Провороденото во 2017 година во Општата болница во Кочани е машко. Прва рожба е во семејството Мемедови, мајката Ѓулѓана е од Делчево. Кочанска снаа е. Бебето, здраво и

Виталити МедиСпа им се заблагодарува на сите за подршката, и ние Ве сакаме сите Вас. Вашиот фидбек ни значи многу, но

Болката во забите може да биде знак и за воспален синус . Заболените заби во горната вилица може да бидат една од причините

На 20 и 21 јули во периодот 20 ч. до 3 ч. ќе се врши прскање против комарци. Запрашувањето ќе биде

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести, за спроведување на превентивна систематска дезинсекција

Се известуваат граѓаните и институциите на Кочани дека в среда и четврток (29 и 30 јуни)

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести, за спроведување на превентивна систематска

По повод 12 мај, Меѓународниот ден на медицинските сестри, вчера

Страница 1 од 3

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.