Брифинг со новинарите на Илијев – Пониква има голем туристички потенцијал

06 Фев 2021
225 пати

Во Инфо центарот на Пониква, кочанскиот градоначалник, Николчо Илијев, на брифинг ги прими новинарите

од Кочани и Штип, кои работат во локални и национални медиуми. Се разговараше за потенцијалите на рекреативниот центар на Осоговоските планини. Илијев ги презентираше туристичките потенцијали на Пониква и ги претстави проектите што веќе се реализирани, што се во тек и што допрва ќе влезат во фаза на реализација.

11111.jpg
Во вториот дел од брифингот, градоначалникот на Кочани одговараше на новинарски прашања.

DSC01377.jpg
Се што беше кажано на средбата помеѓу новинарите и Илијев во Инфо центарот на Пониква како немонтиран видео

DSC01380.jpg

материјал можете да го проследите на нашата FB – страница на следниот линк:

https://www.facebook.com/125372924161452/videos/3759163410810986

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)