Виница – Отворен градскиот пазар

06 Мај 2020
209 пати

Денеска се отвори градскиот пазар во Виница. Согласно препораките ,тезгите се поставени на соодветно

растојание, а на пазарот ќе се продаваат исклучиво земјоделски и прехрамбени производи. Исто така ,носењето заштитни маски е задолжително!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.