Денеска и утре изменет режим на сообраќај на улицата „Стево Теодосиевски“

20 Мар 2020
274 пати

На 20 (денеска) и 21 март 2020 г. (петок и сабота), во периодот од 9 до 15 ч., повторно ќе биде затворена

за сообраќај улицата „Стево Теодосиевски“, поранешна „Ленинова“.
На потегот од крстосницата кај Двојниот мост во централното градско подрачје, до крстосницата кај Стришани ќе продолжи уривањето на дел од старите градби.
Се известуваат сопствениците на дуќаните што се наоѓаат на оваа локација да го организираат дотурот на стока најдоцна до 9 часот наутро и по 15 часот.
Сообраќајот ќе биде пренасочен.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.