Министерот за економија денеска во Кочани

30 Мај 2019
257 пати

Министерството за економија и УСАИД денеска ќе бидат во посета на Кочани и на Чешиново.Во рамките на агендата, во 11:50 ч. ќе го посетат СОУ „Гошо Викентиев“, училиште во кое се изведува обука на вработување во компанијата Амфенол, која се реализира со поддршка на УСАИД.

Училиштето ќе го посетат министерот за економија Крешник Бектеши и директорката на УСАИД Гречен Биркел, кои ќе разговараат со директорот на СОУ „Гошо Викентиев“ Гоце Савев и градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.