Апел за внимателно возење – започнаа градежните работи на патот Пониква – Кочани

05 Окт 2018
481 пати

Започнаа градежните работи за поправка и рехабилитација на патниот правец Пониква – Кочани, кои се

одвиваат на потегот од паркингот на Пониква и ќе продолжат надолу во должина од 10, 4 км.
На оваа делница е поставена соодветна патна сигнализација за работа на пат, а надлежните апелираат за внимателно движење и управување со возилата и почитување на сообраќајните правила и прописи.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.