Во Мојанци денеска – Министерот Николовски на средба со земјоделци

27 Апр 2018
369 пати

В петок, 27 април 2018 година во 11:30 ч. во селото Мојанци, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски

и претставници на Водостопанство „Брегалница“ ќе остварат средба со земјоделците од Кочанско. На средбата ќе присуствува и градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.