Најав : Средба градоначалник - архитекти

12 Фев 2018
511 пати

Денеска во 12 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани градоначалникот Николчо Илијев ќе

се сретне со архитекти од Кочани, со цел да се отворат дискусии и да се изнесат ставови по значајни прашања од областа на проектирањето, изградбата и уметничкото обликување на објекти во Кочани.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.