Расправа по нацрт-буџетот за 2018 година

13 Дек 2017
296 пати

В петок, на 15 декември, со почеток во 10 ч. Советот на Општина Кочани ќе ја одржи четвртата редовна

седница на чиј дневен ред, како последна, 57. точка е најавена расправата по нацрт-буџетот за 2018 година.
Општина Кочани ги повикува граѓаните да се вклучат во расправата по најважниот документ во локалното управување.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.