Јавна презентација

17 Јун 2017
1570 пати

В четврток, на 22 јуни 2017 година во 11 ч. во Месната заедница - Мојанци, ОПШТИНА КОЧАНИ

организира
                                                                   ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА по
Предлог-урбанистичкиот план за село Мојанци, Општина Кочани плански период 2016-2026 предлог план

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)
Повеќе во оваа категорија: « Јавна анкета Известување »

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.