ДЕТЕЛИНКА со четири листа вредна 500.000 денари

29 Мар 2017
1124 пати

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија го прошири семејството на добитници за

уште еден играч. Овој пат станува збор за добитник на 500.000 денари од инстант лотаријата ДЕТЕЛИНКА . Емилија Камчева од Кавадарци го посетила продажното место СИГМА-Т во Кавадарци, каде купила вкупно четири од својот омилен инстант лоз ДЕТЕЛИНКА. Сите четири „ДЕТЕЛИНКИ“ биле добитни , три од нив и донеле по 40 денари , а последната, четвртата ДЕТЕЛИНКА и донела 500.000 денари. Емилија е редовен играч на инстант лотаријата , а ососбено на ДЕТЕЛИНКА-та, но исто така никогаш и не заборава да ги уплати своите среќни броеви во НовоЛото 7/34 комбинација. Овој пат ја пронашла својата ДЕТЕЛИНКА со четири листа, која ја збогати за 500.000 денари .
Инаку, инстант лотаријата ДЕТЕЛИНКА , во својата трета серија им нуди можности на играчите за вредни парични добивки од 500.000 ден , 50.000 , 5.000 денари па се до 40 денари . Затоа играјте, гребете и очекувајте ја вашата добивка, исто како и Емилија, која ја пронајде својата ДЕТЕЛИНКА со четири листа.

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЗА ДОБРО !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.