Општина Кочани - Во тек е изработка на Просторен план за ИПР

27 Окт 2016
3732 пати

Се известуваат граѓаните на Општина Кочани дека е во процедура изработка на Просторен план за Источниот

плански регион.
Нацрт-просторниот план на ИПР и Нацрт-извештајот за стратегиска оцена на влијанието врз животната средина
се достапни на веб-страницата на Општина Кочани
www.kocani.gov.mk

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.